We zijn geopend

Welkom Thuys

café thuys Heeze, Eten en drinken

Welkom thuis bij Thuys. In een ongedwongen en sfeervolle  ambiance hopen wij met onze gastvrijheid een gevoel van thuiskomen te creëren. Of u nu plaats neemt aan tafel in de Huyskamer of gezellig een borreltje drinkt of natafelt in ons café … Wij hopen u een plek te bieden waar het gezellig vertoeven is, u een praatje maakt en wellicht nieuwe vriendschappen sluit (of ‘ mensen ontmoet’).  Kortom een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

In Eetcafé Thuys serveren wij u smaakvolle gerechten.

In het cafégedeelte presenteren we een lunchkaart en een cafékaart met makkelijke echte eetcafé gerechten en een wisselend Thuysbroodje of een wisselende Thuysschotel. De gerechten zijn het best te omschrijven als laagdrempelig, sfeervol en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. In het weekend serveren wij onze dinerkaart ook in de “Huyskamer”. Bij ons is (bijna) alles mogelijk, of het nu gaat om gezellig borrelen, een vergadering, bruiloft, verjaardagsfeest, koffietafel of een samenkomst van welke aard dan ook, dan bent u bij ons in goede handen.

Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Het team van Thuys heet u welkom thuis!

Mogelijkheden

alles kan bij thuis

Een bedrijfsuitje, themafeest, familiedag, bruiloft, vergadering, koffietafel, een gezellige borrel, een heerlijke lunch of diner, alles kan bij Eetcafé Thuys in Heeze.

zowel kleine als grote groepen

Bij ons vindt u alle ingrediënten om dat te laten slagen. U zorgt voor de mensen, en wij regelen de rest. Er zijn leuke combinaties te maken tussen een heerlijke barbecue of smaakvol buffet. Zowel kleine als grote groepen behoren tot de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Dus kom gewoon een keertje naar Thuys.

Wist u dat...

wist u dat…

Wij het sociale aspect van een café-functie belangrijk vinden en wij er alles aan doen om voor alle leeftijden een “thuis” te bieden. Vandaar onze naam “Café Thuys”, een café waar je makkelijk binnenloopt voor een kopje koffie, een drankje, hapje of een babbeltje.

wist u dat…

Er voor iedereen een plekje te vinden is in “Cafe Thuys“. Of het nu gaat om een lunch, een bakje koffie met gebak of een biertje, een uitgebreid diner of een stapavondje. Aan de voorzijde, waar de entree zich ook bevindt, bieden wij een ongedwongen café-functie aan waarbij een heerlijke lunch of eetcafé-gerechten genuttigd kunnen worden

wist u dat?

U in onze Huyskamer, ons restaurant, kunt kiezen uit verschillende heerlijke gerechten. Dit is genieten op een rustige en informele wijze met uitkijk over de binnentuin.

wist u dat…

De Huyskamer omgebouwd kan worden voor grotere feesten en partijen waarbij ook de binnentuin betrokken kan worden. Bij mooi weer is de binnentuin uiteraard ook afzonderlijk te reserveren voor uw besloten feestje. De ambiance en onze heerlijke hapjes in combinatie met uw gezellige gasten zorgen ervoor dat u op een prachtige avond of middag kunt terugkijken.

wist u dat…

In onze Achterkamer plaats is voor de kleinere feestjes of vergaderingen die compleet verzorgd kunnen worden met koffie- en luncharrangementen.

wist u dat…

Bij goed weer wij lunch en diner serveren op het terras én binnentuin.

wist u dat…

Na etenstijd, naar gelang de sfeer en het publiek, de muziek langzaamaan iets luider zal gaan klinken zodat het café gedeelte in de laatste uurtjes overgaat in een stapcafé.

wist u dat…

Er ook aandacht zal zijn voor terugkerende evenementen zoals stapavonden met deejee of optredens door een plaatselijk bandje. Uiteraard horen wij ook graag uw ideeën!

wist u dat…

Wij het belang zien van sociale contacten voor uitbreiding van ieders zijn netwerk.

wist u dat…

Wij zorgen voor gezellige ontspannen sfeer en teruggaan naar een goed en laagdrempelig eetcafé waarbij de sociale functie de boventoon voert. Ongedwongen, laagdrempelig een goede prijs/kwaliteit verhouding, een verrassende menukaart met ruime keuze aan gerechten. Daarbij betrouwbaar, verzorgd en goed personeel.

wist u dat…
Wij ook waardebordjes verkopen ter waarde van 15,20,25,50 euro. leuk om te geven nog leuker om te krijgen.

Thuys Heeze, restaurant Heeze, cafe Heeze, luchen Heeze

café thuys

Jan Deckersstraat 53

5591 HP Heeze

[email protected]

040-226 66 16

Thuys heeze, restaurant Heeze, cafe Heeze, lunchen Heeze